Fortnox Redovisningsbyrå

Vi hjälper dig med redovisningen i Fortnox

Söker du en Fortnox redovisningsbyrå?

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet av att arbeta i Fortnox och full koll på alla smarta funktioner. Med VIEW som Fortnox redovisningsbyrå får du en kostnadseffektiv och kvalitetssäkrad lösning för ekonomin, och du har alltid full kontroll på siffrorna – även när du är på språng.

Våra kunder är företag av olika storlek i många olika branscher. En sak de har gemensamt är att de vill lägga mindre tid på administration och fokusera mer på sin kärnverksamhet. Med vår kompetens som redovisningsbyrå och med Fortnox som system hjälper vi till med det. Du får både bättre koll på ekonomin och en smidigare arbetsvardag. 

Få experthjälp av en redovisningskonsult i Fortnox

Hos oss får du flexibla och skalbara lösningar för ekonomin. Du väljer hur mycket du vill göra själv och hur mycket hjälp du vill ha från oss. Kanske vill du fakturera själv men låta oss sköta bokföring, rapportering och löner?

Oavsett vilka delar du vill ha hjälp med är det enkelt att samarbeta och kommunicera med din redovisningskonsult direkt inne i systemet. Och med den smarta appen har du koll på siffrorna när du är på språng.

Det är viktigt för våra kunder att kunna förutse kostnader och veta vad redovisningskonsulten kostar varje månad. Därför har vi moderna prismodeller med fasta månadskostnader.

Fördelarna med Fortnox ekonomisystem

 • Jobba var du vill – alltid uppdaterat
 • Sveriges mest valda ekonomisystem online
 • Effektivt bokföringsprogram
 • Enkel hantering av kvitton och reseräkningar
 • Samarbeta enkelt med kollegor och din redovisningsbyrå
 • Bankkoppling och smarta integrationer

Därför ska du välja VIEW som Fortnox redovisningsbyrå

 • Gedigen erfarenhet av Fortnox
 • Kunniga lönekonsulter och redovisningskonsulter
 • Flexibla lösningar anpassade efter dina behov
 • Tydliga och moderna prismodeller
 • Experter på integrationer med andra system
 • Tillgång till kvalificerad ekonomisk rådgivning
Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

”VIEW Groups kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”
Prozena Consulting
”Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”
BIZ Apartment
”Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde.”
Tehuset Java

Integrationer ger möjligheter

Med smidiga dataflöden blir redovisningen effektiv. Med VIEW som Fortnox redovisningsbyrå får du en partner med stor vana av integrationer och smarta arbetsprocesser.

Det finns en rad färdiga integrationer som kopplar ihop Fortnox med andra system. Med vår integrationsplattform kan våra integrationsexperter dessutom utveckla skräddarsydda integrationer för din verksamhet.

Hitta ditt lokalkontor

Vill du outsourca hela eller delar av ekonomin eller få hjälp med effektiv lönehantering? Vi hjälper företag i hela landet till en enklare arbetsvardag och full koll på siffrorna.
Göteborg
Bohusgatan 15, 411 39 Göteborg, Sverige
Norrtälje
Stora Brogatan 10, 761 30 Norrtälje
Kalmar
Larmgatan 50, Kalmar, Sverige
Lund
Medicon Village, Scheelevägen 1, 223 63 Lund, Sverige
Malmö
Djäknegatan 23, 211 35 Malmö
Stockholm
VIEW Group, Torkel Knutssonsgatan 24, 118 49 Stockholm
Västervik
Hamngatan 31, 593 33 Västervik

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.