Allt handlar om nöjda kunder

Vi brinner för att hjälpa företag att växa.

Från entreprenörsdrivna startups till internationella koncerner

Våra kunder finns i många olika branscher och är företag i varierande storlek med olika behov. Det de har gemensamt är att de har högt ställda mål och ställer höga krav på oss. Det gillar vi! Att hjälpa ambitiösa företag att få koll på siffrorna för att kunna ta rätt beslut och utveckla sin verksamhet är vår viktigaste drivkraft.

De flesta av våra kunder har sin bas i Norden, men vi hjälper företag runt om i världen. Med digitala lösningar är det smidigt och enkelt att kommunicera och samarbeta också på distans.

 • Video thumbnail
  ”VIEW Group är proffsiga – det känns tryggt helt enkelt.” Michael Kjellsson, Redovisningschef på Cancerfonden

  VIEW Group hjälpte Cancerfonden i den digitala resan

  Cancerfondens vision är att besegra cancer. Det görs bland annat genom att finansiera forskning och påverka politiska beslut. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

  När Cancerfonden letade nytt systemstöd var de ute efter ett helt molnbaserat system och hade gjort gedigen research innan valet föll på Xledger som systemlösning och VIEW Group som partner.

 • ”Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer”. Stefan Lundin, fd vd på Technogarden

  Digitalisering ger möjlighet att växa

  Technogarden är ett teknikkonsultbolag som varje år genomför hundratals konsult- och rekryteringsuppdrag inom branscher som life science, IT, telekom och industri. Inom koncernen finns cirka 400 medarbetare på 13 kontor runt om i Sverige och Norge.

  Sedan VIEW Group hjälpte Technogarden att implementera det molnbaserade ERP-systemet Xledger slipper ekonomiavdelningen tidskrävande manuella processer och kan enkelt bryta ner resultatet på varje projekt.

 • Video thumbnail
  ”Jag skulle säga att vi har en helt annan kontroll idag jämfört med förr och det är en underbar känsla.” Michaela, Vice vd på BIZ Apartment

  Mer effektiv och säkrare bokföring

  Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ i Stockholm för både affärs- och privatresenärer oavsett vistelselängd. Kedjan har tre lägenhetshotell med totalt 450 hotellägenheter och sex konferenslokaler.

  Med hjälp av VIEW Group kunde BIZ Apartment gå över till digital bokföring med en mer effektiv hantering av kvitton och fakturor.

 • Video thumbnail
  ”Det är så enkelt så att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem.” Fredrik Skeppstedt, vd på Tehuset Java

  Digitalt flöde och säkrare bokföring

  Tehuset Java är ett familjeföretag som har värnat om kvalitet, kunskap och tradition sedan 1932. Idag har Tehuset Java tre butiker i Sverige och en webbshop.

  VIEW Group hjälpte Tehuset Java att gå från en pappersfokuserad redovisning till ett helt digitalt flöde.

Vad säger våra kunder?

Cancerfonden

När Cancerfonden letade nytt systemstöd var de ute efter ett helt molnbaserat system och hade gjort gedigen research innan valet föll på Xledger som systemlösning och VIEW Group som partner.
Läs mer
Technogarden logga

Technogarden

”Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer.” ”Vi får nu bättre kontroll, möjlighet att fortsätta växa och mer tid för både kunder och medarbetare.”
Läs mer

Tehuset Java

”Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka till ett helt digitalt flöde. Det är så enkelt nu att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem.”
Läs mer

BIZ Apartment

“Sen vi gick över till digital bokföring så har vi sett en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det har blivit mycket mer effektivt och säkert framförallt.”
Läs mer
”VIEW Group är vår operativa och strategiska partner sedan vårt bolag startade. Deras kompetens, innovativa rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”
Prozena Consulting
“Vi har samarbetat med VIEW Group under många år och än idag levererar de mer än vad vi som kund kan förvänta. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo
”Vi har aldrig haft så bra kontroll som nu. Vi kan möta framtiden med ett system som ger oss en strategisk fördel. Det passar våra ambitioner.”
Kitch’n Norge

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.