Flexibelt tidrapporterings­system

Jobba smartare med en app för snabb och smidig tidrapportering.

Integrera smidigt med ditt löne- och ekonomisystem

Letar du efter ett smartare sätt att sköta tidrapporteringen?

VIEW Time är lösningen för dig vill ha ett riktigt effektivt och enkelt tidrapporteringssystem. I appen går det smidigt för medarbetare att rapportera både tid och avvikelser.

När du effektiviserar tidrapporteringen sparar du både tid och pengar. Dessutom minskar risken för misstag. VIEW Time passar både små och stora företag och integreras smidigt mot ert löne- och ekonomisystem.

  • Automatisk import av arbetad tid och avvikelser
  • Effektivt flöde för godkännande och attestering
  • Hanterar projektredovisning
  • Full mobilanpassning
  • Anpassad för kollektivavtal

Öka effektiviteten med ett tidrapporteringssystem

Genom att använda ett smart tidrapporteringssystem kan ni minska mängden manuellt arbete och både du och medarbetarna kan använda tiden till annat. Samtidigt kan du ofta få du en mer exakt och korrekt överblick över hur mycket tid som läggs på olika projekt.

Ett digitalt tidrapporteringssystem ger er också möjlighet att samla in och analysera data på ett mer strukturerat sätt. Det gör det enklare att fatta välgrundade beslut för arbetsfördelning och planering av projekt.

Med VIEW Time får du också en säker och trygg lösning för att hantera känslig data som medarbetares personliga information och projektdata.

Vill du ha hjälp med ett tidrapporteringssystem?

Vi har hjälpt många företag att spara tid och pengar genom att optimera tidsredovisningen. Och vill du ha hjälp med redovisning, lönehantering eller en app för smart utläggsredovisning så fixar vi det med.

Hör av dig, så pratar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet.

Integrationer mellan tidrapporteringssystemet och andra stödsystem

Vi är experter på ekonomisystem och ERP-system, och partner med två av de mest automatiserade systemen på marknaden – Fortnox och Xledger. Våra konsulter hjälper dig att hitta lösningar som sparar tid och administration för din verksamhet.

Det finns en mängd färdiga integrationer för snabb implementering. Och med vår integrationsplattform går det att utveckla fler integrationer som kopplar ihop dina stödsystem med ditt ekonomisystem och tidrapporteringssystem. Resultatet blir sömlösa flöden och en smidig arbetsvardag.

Fördelar med att jobba med oss

Helhetslösningar inom HR, ekonomi och IT

Hos oss får du hjälp med alla företagets behov eller valda delar.

I framkant av digitaliseringen

Vi hjälper dig med smart teknik som sparar tid i vardagen och ger dig bättre översikt över ekonomin.

Hög kompetens och expertis

Inom VIEW Group är vi totalt över 800 erfarna specialister inom ekonomi, lön, systemstöd och IT.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“VIEW Group hjälpte oss att ta steget i den digitala resan. De hade en jättebra implementationsplan och vi jobbade verkligen tillsammans.”
Cancerfonden
“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”
Technogarden
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.