Om VIEW Group

I mars 2024 gick VIEW Ledger och PrimeQ samman under namnet VIEW Group. Tillsammans fortsätter vi att leverera smarta helhetslösningar inom ekonomi och IT som hjälper ditt företag att växa.

Specialister inom ekonomi, IT och affärssystem

För dig som vill ha framtidssäkrade helhetslösningar för ditt företags viktigaste stödfunktioner erbjuder vi outsourcing av ekonomi, lön, IT och telefoni, i kombination med system för ekonomihantering och business intelligence. Vi hjälper dig att växa framgångsrikt genom full kontroll på verksamheten och med hjälp av smart teknik.

Oavsett om du vill outsourca din redovisning, IT-drift eller din telefoni hjälper vi dig att få en smidigare arbetsvardag. Med smarta digitala lösningar och smidiga integrationer kan vi automatisera processer som förenklar din arbetsdag.

Vi vet dessutom att dina siffror har något viktigt att berätta, oavsett om det handlar om likviditetsprognoser eller användarlicenser. Därför ser vi till att du får översikt och data som hjälper ditt företag att ta rätt beslut för framtiden. Våra kunniga rådgivare finns alltid tillgängliga, oavsett om du har praktiska frågor eller behöver hjälp med strategisk vägledning.

Från 3 bröder till 800+ erfarna specialister

VIEW Group grundades år 2004 under namnet VIEW Ledger av tre bröder i Norge. Målet var tydligt från början: att förändra redovisningsbranschen genom att digitalisera och automatisera en traditionell funktion.

Idag har vi verksamhet i Norden, Storbritannien och Indien. Våra över 800 medarbetare är specialiserade inom olika områden av ekonomi, lön, systemstöd, IT och telefoni. Våra kunder drar nytta av vår samlade kompetens och best practice från många olika branscher.

20+ års erfarenhet

På VIEW Group jobbar erfarna konsulter specialiserade inom olika områden inom ekonomi, redovisning, lön och HR. Som kund hos oss får du stor nytta av våra erfarenhet från olika branscher och kunder i alla storlekar. Vi älskar siffror, men ogillar krångel. Därför blir det naturligt för oss att alltid använda smarta digitala verktyg och smidiga lösningar för att minska manuella processer.

Varför välja VIEW Group?

När du upplever att du får en lösning som du inte visste var möjlig, då är vi som allra nöjdast. Vi tror på kraften i att koppla samman system och processer och att arbeta smartare tillsammans.

Vi hjälper till från smått till stort, och du ska alltid känna att du har full koll på ekonomin och en trygg partner att luta dig mot.

10000 +

kunder

800 +

anställda

35

kontor

5

länder

Fler bolag inom VIEW Group-koncernen

Insera är specialister inom verktyg för business intelligence, och levererar lösningar inom budget, prognos, analys och rapportering. Bland kunderna finns både små och stora verksamheter inom privat och offentlig sektor.

Läs mer om Insera

SiteSmart är experter på e-handel och erbjuder en flexibel e-handelsplattform. Du kan även få hjälp med tjänster inom UX-design, SEO, SEM och social media marketing så att din e-handel kan växa.

Läs mer om SiteSmart

Accurise är baserade i Storbritannien och erbjuder helhetslösningar inom ekonomi och system anpassade för restaurangbranschens behov. Bland kunderna finns framför allt stora restaurangkedjor.

Läs mer om Accurise

Värderingar styr vårt dagliga arbete

VIEW Group grundades med en vision om att inte bara leverera tjänster av hög kvalitet utan också vara en kraft för positiv förändring. Att arbeta utifrån våra tre kärnvärden är en naturlig del av vår arbetsvardag.

Care

Vi bryr oss om varandra, våra kunder, vårt företag och samhället i stort.

Commit

Vi är engagerade och åtar oss att skapa värde för våra kunder.

Create

Vi skapar smartare sätt att arbeta och formar vår bransch för framtiden.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“VIEW Group hjälpte oss att ta steget i den digitala resan. De hade en jättebra implementationsplan och vi jobbade verkligen tillsammans.”
Cancerfonden
“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”
Technogarden
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo

Våra kontor i Sverige

Varmt välkommen att kontakta oss! Vi pratar gärna med dig, både lokalt och digitalt.
Göteborg
Kalmar
Larmgatan 50, 392 33 Kalmar
Lund
Medicon Village, Scheelevägen 1, 223 63 Lund
Malmö
Djäknegatan 23, 211 35 Malmö
Motala
Östra Hamngatan 3, 591 37 Motala, Sverige
Norrköping
Södra Grytsgatan 1A, 602 33 Norrköping
Norrtälje
Stora Brogatan 10, 761 30 Norrtälje
Stockholm
Torkel Knutssonsgatan 24, Stockholm
Västervik
Hamngatan 31, 593 33 Västervik
Västerås
Trefasgatan 3, 721 30 Västerås, Sverige

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.