Outsourcing ekonomi

Överlåt hela eller delar av ekonomin till oss.

Ekonomilösningar för dig som gillar att sväva bland molnen

Vi älskar att hjälpa våra kunder med smarta lösningar för ekonomin! Du kan outsourca redovisningen, lönerna eller hela företagets ekonomi till oss – vi är flexibla och hjälper dig utifrån ditt behov. Vi arbetar med moderna prismodeller som för dig som kund innebär både effektivitet och rimliga kostnader.

Våra konsulter har djup expertis inom sina områden och med kunder inom många olika branscher har vi också en bred kunskap. Du kan därför dra nytta av vår samlade kompetens och erfarenhet och känna dig trygg.

Oavsett om du vill outsourca ekonomin fullt ut eller väljer att göra delar av arbetet själv har du alltid smidig tillgång till all din ekonomiska information. När som helst och var som helst, med hjälp av moderna affärssystem i molnet.

Vi gillar siffror men vi ogillar krångel och onödiga processer. Att automatisera och förenkla så mycket som möjligt är vår grundidé. Men lika viktigt är att du alltid har en smidig väg in till oss för hjälp och råd. Du ska lugnt kunna fokusera på det du gör bäst.

Outsourca ekonomin – spara tid och pengar

I de allra flesta fall lönar det sig att outsourca ekonomin. Genom att ta hjälp med redovisningen och den löpande bokföringen får du experthjälp med ekonomin i smarta system och sparar både tid och besvär. Med digitala och automatiserade lösningar blir det dagliga arbetet mer effektivt, och du kan istället lägga mer tid på kärnverksamheten, kunderna och dina medarbetare.

Genom att ha en stark outsourcingpartner får ditt företag också tillgång till bred expertis som alltid är aktuell och uppdaterad. Verksamheten blir dessutom mindre sårbar för arbetstoppar, sjukdom och semestertider. Med outsourcing av ekonomin är det enkelt att skala upp eller ner när ni behöver.

 

Din outsourcingpartner kan hjälpa dig med rådgivning inom ekonomi

 • Årsredovisning
 • Skatterådgivning
 • Hållbarhetsredovisning
 • Företagsvärderingar
 • Val av bolagsform

Varför välja VIEW Group som redovisningsbyrå?

 • Tillgång till expertis med både djup och bredd
 • Moderna system och verktyg
 • Alltid tillgång till aktuella siffror i molnet
 • Kvalitetssäkring i flera led
 • Flexibel och skalbar service

Fördelar med att outsourca ekonomin till oss

Helhetslösningar för ekonomi och IT

Hos oss kan du få hjälp med alla företagets behov inom ekonomi, lön och IT, eller ta hjälp med de delar du själv väljer.

Molnbaserade system och verktyg

Vi använder moderna, digitala systemlösningar som ger översikt, gör det smidigt att samarbeta och minskar manuellt arbete.

Hög kompetens och expertis

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet inom områden som skatt, budgetering, finansiell analys och likviditetsstyrning.

Erfarenhet från din och andra branscher

Vi har framgångsrika kunder i en mängd olika branscher och delar gärna med oss av erfarenheter, råd och best practice.

Outsourcing ekonomi

Från

4000kr/månad

Få en offert

Med fasta priser för outsourcing av ekonomin vet du alltid hur mycket det kostar varje månad.

 • Löpande bokföring
 • Löneadministration ​
 • Kontrolluppgifter till skatteverket​
 • Momsredovisning / skattedeklaration
 • Arbetsgivardeklaration
 • Avstämning balansräkning
 • Resultatrapport
 • Årsbokslut, årsredovisning (K2)
 • Årsstämma​
 • Revisorskontakter
 • Hantering bolagsverket
 • Bolagsdeklarationer​
 • Kvalitetssäkring​
 • Digital årsbokslutspärm

Insikt och översikt över ekonomin med flexibla system

Vem vill inte ha en enklare och effektivare vardag? Vi har hjälpt många företag att automatisera sina redovisnings- och löneprocesser via ekonomisystemen Xledger och Fortnox. Oavsett om ni väljer att sköta delar av bokföringen och rapporteringen själva, eller tar hjälp med alla våra redovisningstjänster, är målet alltid en kostnadseffektiv tjänst som ger er aktuella och relevanta siffror – när som helst och var som helst. Det ger er full kontroll och överblick över verksamheten.

Redovisningskonsulter i Fortnox

Våra konsulter med Fortnox-expertis hjälper dig gärna med både redovisning och lön i Fortnox. Vi erbjuder fasta priser utifrån hur mycket du vill ha hjälp med. Behöver du hälp att koppla ihop Fortnox med andra system ser vi till att du får in den data och de siffror du behöver genom integrationer.

Läs mer

Redovisningskonsulter i Xledger

Vi har dedikerade team med lång och gedigen erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Xledger. Vill du göra dina dataflöden ännu smidigare har vi också gedigen erfarenhet av både implementering av färdiga integrationer och att utveckla lösningar som anpassas utifrån de system ni vill koppla ihop.

Läs mer
Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

”Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”
Biz Apartment
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo
”Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde.”
Tehuset Java

Kontakta en av våra rådgivare

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet med hela eller delar av ekonomin?

Vi pratar gärna mer om just ditt företags behov och förutsättningar och hur vi kan hjälpa dig med en trygg, smidig och kostnadseffektiv lösning. Ring, mejla eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.

Lars Jonsson Bergman

Rådgivning Ekonomi

070-633 31 49
Claes Völcker, VIEW Group Sverige

Claes Völcker

Outsourcing Ekonomi och IT

070-925 32 33

Hitta ditt lokalkontor

Vill du outsourca hela eller delar av ekonomin eller få hjälp med effektiv lönehantering? Vi hjälper företag i hela landet till en enklare arbetsvardag och full koll på siffrorna.
Göteborg
Bohusgatan 15, 411 39 Göteborg, Sverige
Norrtälje
Stora Brogatan 10, 761 30 Norrtälje
Kalmar
Larmgatan 50, Kalmar, Sverige
Lund
Medicon Village, Scheelevägen 1, 223 63 Lund, Sverige
Malmö
Djäknegatan 23, 211 35 Malmö
Stockholm
VIEW Group, Torkel Knutssonsgatan 24, 118 49 Stockholm
Västervik
Hamngatan 31, 593 33 Västervik

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.