Redovisningsbyrå Stockholm

Inom VIEW Group är vi över 800 specialister inom redovisning, lön och IT som brinner för att hjälpa små och stora företag i Stockholm och hela Norden med ekonomi och affärsinsikter. Vill du outsourca hela eller delar av ekonomin, utveckla verksamheten genom kvalificerad rådgivning, eller implementera ett smart systemstöd? Vi hjälper dig gärna!

Hitta till VIEW Group Redovisningsbyrå Stockholm

Vårt kontor ligger centralt på Södermalm i Stockholm, nära både pendeltåg, tunnelbana och bussar. Kontakta oss för att boka ett möte eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.
VIEW Group, Torkel Knutssonsgatan 24, 118 49 Stockholm

Kontakta en av våra redovisningskonsulter i Stockholm

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi- och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag. Vi är också experter på effektiva systemlösningar och smart teknik som underlättar din vardag.

Folke Björkstrand

Systemrådgivning och försäljning

070-611 60 90

Rebecca Rognon

Redovisning

070-684 76 66

Lars Jonsson Bergman

Rådgivning Ekonomi

070-633 31 49

Söker du en effektiv redovisningsbyrå i Stockholm?

Vi på VIEW Groups Stockholmskontor levererar effektiva redovisnings- och ekonomiprocesser till företag i Stockholmsområdet och i hela Sverige. Vi har kunder i många olika branscher och i olika storlekar. Allt från BIZ Apartment och Keeparo, reklambyråer och konsultbolag, till entreprenörsdrivna företag och tillväxtbolag.

Gemensamt för många är att de är ambitiösa och ställer höga krav på oss. De har ett växande behov av relevant och uppdaterad ekonomisk ledningsinformation och vill jobba med snabba och kostnadseffektiva processer.

Vi arbetar med marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox, och är deras största partner. Våra redovisningskonsulter, rådgivare och systemexperter har lång erfarenhet av redovisning, lön och konsulttjänster inom ekonomi och IT.

Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal, så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med och ger dig en kostnadsfri demo av våra ekonomilösningar.

Kontakta oss genom att fylla i formuläret här nedanför mejla info@viewgroup.se eller ring oss på 010-207 03 04. Vi hörs!