Cancerfonden

“VIEW Group är proffsiga – det känns tryggt helt enkelt”.

VIEW Group hjälpte Cancerfonden i den digitala resan

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Det görs bland annat genom att finansiera forskning och påverka politiska beslut. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

När Cancerfonden letade nytt systemstöd var de ute efter ett helt molnbaserat system och hade gjort gedigen research innan valet föll på Xledger som systemlösning och VIEW Group som partner. Michael Kjellsson, redovisningschef berättar:

– Xledger kändes spännande – det var innovativt, med fräsch design, molnbaserat, användarvänligt och med bra säkerhetslösningar. Och VIEW hade en jättebra implementationsplan.

Cilla Holmberg, affärssystemkonsult på VIEW Group och ansvarig projektledare för implementationen berättar om VIEW:s implementationsmetod:

– I vår implementationsmetod visar vi och sen gör kunden, vilket gör att de lär sig systemet. Så det är som en utbildning, hela projektet. När de kommer igång vet de hur systemet fungerar.

Video thumbnail

Insikt och översikt i realtid

Med Xledger har du kontroll över lönsamhet och ekonomi – när som helst och var som helst.

Xledger hanterar allt från tidrapportering och fakturering till projektredovisning i ett och samma system. Här finns utmärkta integrationsmöjligheter, automatiserade processer, stöd för att hantera koncernstrukturer och många smarta funktioner för just din bransch.