BIZ Apartment

“Jag skulle säga att vi har en helt annan kontroll idag jämfört med förr och det är en underbar känsla.” Michaela, Vice VD

Mer effektiv och säkrare bokföring

Biz Apartment är ett bekvämt och flexibelt hotellalternativ i Stockholm för både affärs- och privatresenärer oavsett vistelselängd. Kedjan har tre lägenhetshotell med totalt 450 hotellägenheter och sex konferenslokaler.

– Sedan vi gick över till digital bokföring så har vi sett en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det har blivit mycket mer effektivt och säkert, berättar Michaela Vice VD på BIZ Apartment.

– VIEW Ledger ger oss en kontinuerlig återkoppling kring vår dagliga bokföring och redovisning. De hjälper oss också med andra projekt. Det kan vara affärsinriktade beslut som vi behöver bolla med VIEW Ledger. Så för oss hjälper de oss på många plan, säger hon.

Sammankoppla med befintliga system

– Vi har idag ett system som heter Hotsoft och det är vårt bokningssystem, och tack vare VIEW Ledger så har vi kopplat Hotsoft till Fortnox.

– Vid varje nattkörning så tankas all information över från hotellen direkt in i Fortnox utan att vi behöver göra något. Det är oslagbar service vilket gör att vi kan fokusera på det vi är bra på, avslutar hon.

Video thumbnail

Det har blivit mycket mer effektivt och säkert framförallt.”

– BIZ Apartment