Slash.ten

”Vi är så nöjda med noggrannheten, förståelsen för vilken typ av bolag vi är och inte minst relationen.” Anton Granlund, Slash.ten

Experthjälp med ekonomin och förståelse för verksamheten

Slash.ten hjälper företag att bygga kundrelationer, skapa engagemang, höja kundupplevelsen och därigenom stärka sitt varumärke. De öppnar konceptbutiker och showrooms, driver pop-up-butiker och bemannar event för några av världens främsta varumärken.

Grundaren Anton Granlund berättar att Slash.ten tidigare hade testat att jobba med både interna resurser och externa konsulter för ekonomin men aldrig kände att det fungerade helt klockrent. Efter att ha fått en rekommendation kontaktade de VIEW Group 2019 och efter det menar Anton att de verkligen träffade rätt.

– Vi är ett bolag som jobbar väldigt flexibelt och har platser runt om i Sverige och vi behöver någon som förstår flexibiliteten och komplexiteten som det innebär och det har VIEW Group verkligen fattat.

Anton har ett tätt samarbete med sina kontaktpersoner hos VIEW Group och får kontinuerligt hjälp och stöd och ett bollplank för ekonomifrågor.

– De är experter på ekonomi och vi är experter på det vi gör. Så just för att vi ska kunna fokusera på de saker vi tycker att vi är bäst på har vi otrolig nytta av någon som har kompetensen och erfarenheten kring bokföring och ekonomi och kan svara på frågor som vi ibland själva inte vet.

Han tillägger:

– Jag uppskattar VIEW Group först och främst för de människor vi jobbar med. Jag är supernöjd med de kontaktpersoner vi har. Både utifrån att jag tycker att vi har en bra kemi men också för att vi är så nöjda med noggrannheten, förståelsen för vilken typ av bolag vi är och inte minst relationen, för det måste också matcha vår kultur.