Affärs- och ekonomisystem

Effektiva systemlösningar som ger dig full kontroll på verksamheten och ger dig rätt förutsättningar att ta välgrundade beslut.

anpassat utifrån dina behov

Jobba smartare med rätt affärs- och ekonomisystem

För att ditt bolag ska vara väl rustat för framtiden är det centralt att du har systemstöd som är anpassat till den verksamhet ni bedriver. Med hjälp av ett effektivt ekonomisystem eller affärssystem får du full koll på siffrorna i realtid.  Det ger dig rätt förutsättningar för att utveckla din verksamhet. Dessutom får både du och dina medarbetare en enklare arbetsvardag.

Vi vet hur viktigt det är med en lösning som är kostnadseffektiv, skalbar och säker. Om du har växt ur ditt gamla ekonomisystem och behöver uppdatera, hjälper vi dig att hitta en lösning som gör dig redo att möta framtiden. Vi har spetskompetens inom system, ekonomi och IT och finns med dig hela vägen, från att välja rätt lösning till implementering och förvaltning.

Våra lösningar inom affärs- och ekonomisystem

Xledger

Affärssystem som passar medelstora och större bolag. Du får tillgång till avancerad rapportering och kan enkelt hantera både koncernstrukturer och verksamhet i olika länder.

Läs mer

Fortnox

Användarvänligt och intuitivt ekonomisystem för små och medelstora företag. För dig som prioriterar enkelhet och smart funktionalitet.

Läs mer

Business Intelligence-system

Hjälper dig att effektivisera ditt företags processer för budgetering, analys och rapportering. Tydlig visualisering ger dig bra översikt och underlag för diskussioner och beslut.

Läs mer

Utläggs- och reseräkningsapp

Automatiska funktioner som ger smidig hantering av utlägg och reseräkningar, från både mobil och dator. Minskar risken för fel och sparar tid för både ditt företag och dina medarbetare.

Läs mer

Tidrapporteringssystem

Enkel och effektiv rapportering av tid och avvikelser. Med anpassningar för kollektivavtal och automatiska importer sparar du tid och pengar.

Läs mer

Integrationer

Automatiska dataflöden mellan ditt företags olika system minskar manuellt arbete och ger dig bättre kvalitet på data.

Läs mer

Välj ett affärssystem som är flexibelt och ökar din effektivitet

I ett flexibelt affärssystem kan du samla alla verksamhetens kärnprocesser – inom bokföring, redovisning, fakturering, projekthantering och tidrapportering. Ett modernt affärssystem ska ha stöd för automatisering, vara enkelt att använda och kunna anpassas efter ditt företag och bransch.

När du väljer ett nytt ekonomisystem eller affärssystem bör du välja en lösning som:

  • Ger dig tillgång till uppdaterade siffror i realtid
  • Erbjuder möjlighet att automatisera processer
  • Är skalbar och kan växa med ditt företag
  • Är 100% molnbaserat
  • Är enkelt att integrera
  • Effektiviserar dina arbetsprocesser från budgetering, prognos och uppföljning
  • Enkelt och smidigt visualiserar relevant data för god översikt

Dags för ett nytt affärs- eller ekonomisystem?

Det finns många saker att tänka på när du ska byta till ett affärssystem eller ekonomisystem som passar just din verksamhet. Det viktigt att du väljer en lösning som har all den funktionalitet du behöver idag, men som också kan växa med ditt företag.

Våra systemrådgivare har stor erfarenhet av att hjälpa olika slags företag och organisationer att välja rätt ekonomisystem och kan hjälpa dig att utvärdera vad som passar bäst för ditt behov

Tips: Här kan du läsa om 7 viktiga saker att tänka på när du ska byta ekonomisystem.

Effektiva processer

Vi har många kunder inom olika branscher och i olika storlekar. Det har gett oss en gedigen erfarenhet av att förbättra och förenkla ekonomi- och affärsprocesser för olika verksamheter. Vi har team som är specialiserade på både Xledger, Fortnox och Business Intelligence-system och våra konsulter har stor kompetens i hur man använder systemen effektivt. De hjälper dig gärna med råd och tips på hur du kan förenkla era processer.

Smidiga integrationer = ett flexibelt ekonomisystem

Med smidiga flöden av data och information mellan affärs- eller ekonomisystemet och andra verksamhetssystem blir vardagen enklare och risken för fel och misstag minimeras. Vi är experter på smarta tekniska lösningar, effektiva processer och hjälper dig med funktioner som passar för din verksamhet.

De affärs- och ekonomisystem vi erbjuder har en mängd standardintegrationer som kan kopplas ihop med de vanligaste systemen på marknaden idag. Med vår integrationsplattform kan vi dessutom kostnadseffektivt utveckla ytterligare integrationer som kopplar ihop dina olika stödsystem med ditt ekonomisystem. Våra systemkonsulter och integrationsspecialister hjälper gärna till med både rådgivning och utveckling.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“VIEW Group hjälpte oss att ta steget i den digitala resan. De hade en jättebra implementationsplan och vi jobbade verkligen tillsammans.”
Cancerfonden
“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”
Technogarden
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.