ERP-systemet Xledger

Med det molnbaserade affärssystemet Xledger får du full insikt och översikt över verksamheten i realtid. Vi är Xledgers största partner och experter på smidig implementation av systemet.

Enklare ekonomiprocesser

Få full kontroll över ekonomin med Xledger

Med Xledger ERP-system får du total kontroll över hela verksamhetens ekonomi – var som helst, när som helst. Med ett 100 % molnbaserat affärssystem har du alltid tillgång till uppdaterade siffror och kan fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt.

I Xledger finns allt i ett system – från ekonomistyrning till projektredovisning, tidrapportering och fakturering. Idag automatiserar Xledger affärskritiska kärnprocesser och sparar mängder av tid åt mer än 10 000 företag över hela världen.

 • Automatiska processer minskar manuellt arbete
 • Koncernredovisning och valutahantering i flera valutor
 • Full spårbarhet ner till minsta detalj
 • Gedigen rapportering och stöd för analys

6 fördelar med Xledger
ERP-system

 • Automatiserade redovisnings- och löneprocesser
 • Goda integrationsmöjligheter till andra system
 • Mycket gedigna rapporteringslösningar
 • Starkt stöd för att hantera koncernstrukturer
 • Unikt stöd för valutahantering
 • Heltäckande ekonomisystem som samlar alla processer

VIEW Group är specialister på Xledger

 • Xledgers största partner
 • Ger dig möjlighet att skräddarsy integrationer
 • Säkrar smidig implementation
 • Hjälper dig att utnyttja alla smarta funktioner i Xledger

Därför ska du välja VIEW Group som Xledger-partner

Best practice från olika branscher

Vi har hjälpt många verksamheter att implementera Xledger och delar gärna med oss av erfarenheter, råd och best practice.

Experter på ekonomi och redovisning

Våra erfarna konsulter har gedigen kompetens inom ekonomi och förstår era utmaningar och behov.

Personlig relation

Vi bygger ett långsiktigt partnerskap genom att erbjuda personlig service och skräddarsydd rådgivning.

Helhetslösningar för ekonomi och IT

Vill du outsourca redovisningen, lönerna eller IT-funktionen? Hos oss får du hjälp med alla företagets behov eller de delar du själv väljer.

Implementering av Xledger

Alla implementeringsprocesser börjar med att våra systemkonsulter träffar ditt företag för att kartlägga era olika ekonomiska processer. Det gäller allt från tidrapportering, fakturering och godkännande av leverantörsfakturor till hur anställningsprocesser hanteras. Hur lång tid det tar beror bland annat på storleken och komplexiteten i din organisation. Under hela kartläggningsarbetet kommer våra konsulter att aktivt lyssna och leta efter möjligheter till effektivisering och arbetssätt som gör din vardag så enkel som möjligt.

Kontinuerlig uppföljning

Vi finns med dig hela vägen. När implementeringen är klar finns vi tillgängliga både för att säkra driften och att hjälpa dig med eventuella anpassningar och förändringar som din organisation kan behöva med tiden. Du får inte bara en lösning som fungerar idag, utan du får en lösning som verksamheten kan växa med.

Utbildning

Bäst effekt av ditt ekonomisystem får du med välutbildade användare. Vi rekommenderar alltid våra kunder att investera tid i utbildning för alla användare. Vår erfarenhet är att utbildningen blir bäst om den genomförs på egna data. Därför kommer utbildningen vanligtvis att ske efter att grunddata har satts upp och godkänts av dig.

Vi skräddarsyr gärna våra utbildningar utifrån vilken roll användarna har i företaget och ser självklart till att alla nyckelanvändare får en grundlig träning.

Konfigurering

För att få en så bra lösning som möjlighet för din organisation får du hjälp med att ställa in systemet utifrån era behov och förutsättningar. Våra konsulter har både full kunskap om ekonomiprocesser och expertkoll på Xledger. På så sätt kan vi hjälpa dig att skapa relevanta regler och användare.

Vi integrerar också andra system om du behöver det, för att din verksamhet ska få så smidiga processer som möjligt. Självklart delar vi också mer än gärna med oss av tips, råd och best practice.

Outsourca redovisning i Xledger?

Sedan 2004 har vi hjälpt företag att effektivisera sin redovisning, sin ekonomiska uppföljning och sina affärsprocesser i Xledger ERP-system.

Oavsett om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomifunktion ger vi dig insikt och översikt i realtid.

Våra redovisningskonsulter har gedigen systemkompetens i Xledger och hjälper ditt företag att spara tid och få kontroll.

När du har behov av extra hjälp har vi specialister inom olika områden som kan hjälpa dig med både praktiska frågor och strategisk ekonomisk rådgivning.

Medarbetare på VIEW Group demonsterar Xledger app i en telefon.

Integrationer = möjligheter

Med ett kraftfullt ERP-system får du en tydlig översikt av din verksamhet. Vi på VIEW har lång erfarenhet av Xledger ERP-system, och våra systemexperter och redovisningskonsulter är specialister på att skapa effektiva processer kopplade till Xledger. Med kunder inom många branscher och med olika behov hjälper vi till med best practice och du slipper uppfinna hjulet på nytt.

Vi brinner för att hitta tekniska lösningar som gör ekonomiprocesser enklare och ser fram emot att hjälpa ditt företag med era utmaningar och möjligheter. Utifrån dina behov kan vi hjälpa till med både standardintegrationer och skräddarsydda lösningar för smidiga dataflöden mellan din organisations olika system. Läs mer om integrationer här.

Automatisering är standard

Xledger ERP-system är designat för att ständigt förenkla och förbättra redovisnings- och ekonomiprocesser. Med automatisering minskar du administration, blir mer effektiv, sänker kostnaderna och får verktyg för bra beslut. Det finns ingen anledning att förlita dig på gårdagens data när du när som helst kan få en tydlig översikt över företagets ekonomiska situation i realtid.

Vi är Xledgers största partner och levererar både systemet, integrationer till andra system och den support du behöver. Dessutom kan du få hjälp med redovisning, lönehantering och kvalificerad ekonomisk rådgivning. Kontakta oss för en kostnadsfri demo eller förutsättningslös offert, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“VIEW Group hjälpte oss att ta steget i den digitala resan. De hade en jättebra implementationsplan och vi jobbade verkligen tillsammans.”
Cancerfonden
“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”
Technogarden
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo
VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Frågor om Xledger?

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om Xledger. Om du undrar över något är du varmt välkommen att höra av dig.
Vad är Xledger?

Xledger är ett ERP-system som automatiserar redovisnings-, ekonomi- och affärsprocesser i molnet. Systemet erbjuder unik funktionalitet för effektiva arbetsflöden och kraftfull rapportering och kan enkelt integreras med andra system. 

Vilka företag passar Xledger för? 

Xledger passar bäst för medelstora och stora företag som vill ha ett helt molnbaserat affärssystem med hög grad av automatisering. Det är särskilt utformat för att stötta komplexa ekonomiska strukturer och internationell verksamhet. Tjänsteföretag, fastighetsbolag och ideella organisationer är exempel på verksamheter som har stor nytta av Xledgers funktionalitet. 

Hur implementerar man Xledger?

Xledger är ett standardiserat ERP-system med stor flexibilitet som kan anpassas efter ditt företags behov. Systemet implementeras som en äkta molntjänst (SaaS), där inget installeras lokalt och alla uppdateringar sker automatiskt. VIEW Group har lång erfarenhet av att implementera Xledger för olika slags verksamheter och en väl beprövad implementationsprocess.  

Har Xledger koncernredovisning? 

Ja, Xledger stödjer koncernredovisning och hjälper verksamheter med flera dotterbolag att få en tydlig helhetsbild över ekonomin. Systemet konsoliderar finansiella data och automatiserar eliminering av interna transaktioner. Det kan också hantera flera valutor och olika redovisningsprinciper och erbjuder smidig administration av gemensamma grunddata.

Har Xledger integrationer till andra system? 

Ja, Xledger har omfattande integrationsmöjligheter och kan kopplas ihop med en mängd system och tjänster. Inbyggda integrationer, API:er och standardverktyg underlättar automatisk dataöverföring mellan olika plattformar som lönesystem, CRM-system eller banker.

Hur hanterar Xledger säkerhet? 

Xledger är certifierat enligt ISO 27001, den ledande internationella standarden för IT-säkerhet. Systemet är 100% molnbaserat och erbjuder flera alternativ för tvåfaktorsautentisering. 

Var och hur lagras data i Xledger? 

Xledger lagrar data på två separata datacenter inom EU/EES. Du får en säker leverans av hela funktionen och driftmiljön. IT-miljön ligger i ett professionellt driftcenter med höga krav på perimeter- och nätverkssäkerhet. 

Vad kostar Xledger?

Med Xledger får du en transaktionsbaserad prissättning. Kortfattat betyder det att ditt företag endast betalar för det ni faktiskt nyttjar i systemet.  

Har Xledger support?

VIEW Group erbjuder full applikationssupport för Xledger till de kontaktpersoner ni har utsett i din organisation.

Kontakta en av våra rådgivare

Vill du veta mer om Xledger eller boka in en kostnadsfri demo?

Vi pratar gärna mer om just ditt företags behov och förutsättningar och visar dig exempel på smarta funktioner i Xledger. Ring, mejla eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.

Folke Björkstrand

Systemrådgivning och försäljning

070-611 60 90
Mikael Ljungar

Mikael Ljungar

Systemrådgivning och försäljning

08-120 404 14

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.