Reseräkningar och utlägg

Spara tid och besvär genom att ta hjälp med hantering av reseräkningar och utlägg. Vi hjälper dig till minskad administration, nöjdare medarbetare och smidigare processer.

INVESTERA I EFFEKTIVITET

Vi hjälper dig att hantera reseräkningar och utlägg

Korrekt och effektiv hantering av reseräkningar och utlägg är en kritisk funktion för alla organisationer. Både för att få rätt ekonomisk rapportering och för att hålla medarbetarna nöjda. För att uppnå det behöver du både smidiga processer och koll på skattemässiga regler för representation och förmåner. Lika viktigt är det att vara konsekvent och att alltid följa företagets interna policys för sådant som friskvård och resor – utgiftsposter som ofta redovisas via utlägg.

När du låter oss ta hand om företagets reseräkningar och utlägg kan du känna dig trygg med att våra erfarna lönekonsulter ser till att allt bokförs korrekt och att dina medarbetare behandlas rättvist enligt era interna riktlinjer. Naturligtvis bidrar vi också gärna med best practice och goda råd.

Smidig digital hantering

Vi kan också hjälpa dig med en smart app för redovisning av reseräkningar och utlägg. Med en digital lösning vinner ditt företag tid, sparar pengar och får en säker hantering av kvitton och utlägg. Dina medarbetare får också en enklare och smidigare upplevelse när allt kan skötas både via datorn och direkt i telefonen.

Kontakta en av våra rådgivare

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med reseräkningar och utlägg?

Vi pratar gärna mer om just ditt företags behov och hur vi kan hjälpa dig med en smidigare utläggshantering. Ring, mejla eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.

Claes Völcker, VIEW Group Sverige

Claes Völcker

Outsourcing Ekonomi och IT

070-925 32 33
Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

”VIEW Groups kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”
Prozena Consulting
”Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”
BIZ Apartment
”Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde.”
Tehuset Java

Hitta ditt lokalkontor

Vill du outsourca hela eller delar av ekonomin eller få hjälp med effektiv lönehantering? Vi hjälper företag i hela landet till en enklare arbetsvardag och full koll på siffrorna.
Göteborg
Bohusgatan 15, 411 39 Göteborg, Sverige
Norrtälje
Stora Brogatan 10, 761 30 Norrtälje
Kalmar
Larmgatan 50, Kalmar, Sverige
Lund
Medicon Village, Scheelevägen 1, 223 63 Lund, Sverige
Malmö
Djäknegatan 23, 211 35 Malmö
Stockholm
VIEW Group, Torkel Knutssonsgatan 24, 118 49 Stockholm
Västervik
Hamngatan 31, 593 33 Västervik

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.