Redovisningsbyrå
Kalmar

Inom VIEW Group är vi över 800 experter inom ekonomi, lön och IT som brinner för att hjälpa små och stora företag med redovisning och affärsinsikter. Vi är ett kompetenshus inom ekonomi och partner med både Fortnox och Xledger. I Kalmar har vi en mängd kunder inom olika branscher.

Kontakt

Larmgatan 50, Kalmar, Sverige

Redovisningskonsult i Kalmar

Funderar du på att outsourca ditt företags ekonomi? Våra redovisningskonsulter förenklar och effektiviserar ekonomi- och verksamhetsprocesser för ambitiösa företag. Hör av dig direkt till en av våra redovisningskonsulter, eller kontakta oss via formuläret längre ner på sidan.

Peter Roosling

Auktoriserad Redovisningskonsult

070-331 57 00

Dan Häggfors

Auktoriserad Redovisningskonsult

073-960 50 29

Christina Petersson

Redovisningskonsult

076-031 55 38

Redovisningsbyrå Kalmar

Du hittar oss i det nybyggda glashuset framför gamla brandstationen i Kalmar. Vi erbjuder molnbaserade ekonomilösningar, redovisning, lön och rådgivningstjänster. Våra redovisningskonsulter och lönekonsulter har lång erfarenhet och bred expertis inom många olika branscher.

På VIEW Group arbetar vi med två av marknadens ledande ekonomisystem, Xledger och Fortnox. Vi känner till marknaden väl och är centralt belägna i Kalmar. Vi har även kunder i andra städer än Kalmar – med ett molnbaserat system och bra kommunikationskanaler fungerar det utmärkt för både oss och våra kunder.

 

Vi kan hjälpa dig med ekonomitjänster som:

  • Bokföring och bokslut
  • Lönehantering
  • Skatterådgivning
  • Årsredovisningar och deklarationer
  • Företagsöverlåtelser och värderingar
  • Ombildning till aktiebolag
  • Starta ett nytt företag

Varmt välkommen att besöka oss! Våra öppettider är vardagar kl. 8-17.

Postadress:
Box 120
391 21 Kalmar