Lön och HR

Korrekt lönehantering och rådgivning kring HR-relaterade frågor skapar trygghet för både ditt företag och dina medarbetare. Våra erfarna experter guidar dig rätt.

koll på lagar och regler

Lön- och HR-tjänster som gör ditt företag mer effektivt

Lönehantering och personalfrågor kan vara komplexa, tidskrävande och ibland lite överväldigande. Oavsett om du vill outsourca din lönehantering helt eller vill ha hjälp med specifika delar som till exempel lönekartläggning hjälper vi dig med med en lösning för ditt företags behov. Du får tillgång till vårt team av erfarna specialister inom lön och HR med bred erfarenhet från många olika branscher. Och du kan känna dig fullt trygg med att allt blir korrekt utifrån gällande lagar och regler, samtidigt som vi delar med oss av best practice kring rutiner och processer.

Med hjälp av lön- och HR-tjänster från oss minskar du riskerna för fel och slipper lägga tid på administration och personalärenden. Du kan i stället fokusera på kärnverksamheten och att växa ditt bolag.

Våra tjänster inom Lön och HR

Lönehantering och lönetjänster

Läs mer

Lönekartläggning

Läs mer

Reseräkningar och utlägg

Läs mer

Därför ska du välja VIEW Group som partner inom lön och HR

Med oss som partner får du tillgång till konsulter med djupa specialistkunskaper inom lön, personaladministration och HR-frågor. Du får hjälp med allt från löpande lönehantering till kvalificerad rådgivning.

Trygghet kring lagar och regler

Våra konsulter är väl insatta i regelverket och hjälper ditt företag att göra rätt. Självklart sätter vi oss också in i eventuella kollektivavtal och företagets egna riktlinjer.

Flexibla och skalbara tjänster

Full outsourcing, hjälp med specifika delar eller rådgivning. Du kan enkelt skala upp eller ner utifrån ditt behov.

Nordisk partner

Om du har verksamhet i flera länder i Norden så har vi kunskap kring regelverken i Sverige, Norge, Finland och Danmark och erbjuder dig tryggheten och smidigheten av att arbeta med en partner.

Helhetslösningar

Om du har behov av ytterligare stöd till ditt företags viktigaste supportfunktioner erbjuder vi också outsourcing av ekonomi och IT.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

”VIEW Groups kompetens, rådgivning och snabba service är en perfekt match i vår strävan att minimera vår interna administration med bibehållen kontroll.”
Prozena Consulting
”Med digital bokföring märker vi en enorm förändring i den dagliga hanteringen av kvitton och fakturor. Det är mycket mer effektivt och säkert.”
BIZ Apartment
”Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde.”
Tehuset Java

Kontakta oss

Vi pratar gärna mer om dina behov. Berätta kort vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss.

 

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.