Tehuset Java

Det är så enkelt så att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem. – Fredrik Skeppstedt, VD

Digitalt flöde och säkrare bokföring

Ett familjeföretag som har värnat om kvalitét, kunskap & tradition sedan 1932. Idag har Tehuset Java tre butiker i Sverige samt webshop.

– Vi har gått ifrån en pappersfokuserad redovisning med fakturor fram och tillbaka och under de senaste åren har vi övergått till ett helt digitalt flöde, vilket har underlättat min vardag något vansinnigt. Det går inte att beskriva i ord hur mycket jag rekommenderar alla att göra det, för det är dag och natt, berättar Fredrik Skeppstedt, VD Tehuset Java.

– Vår största rädsla och oro när vi skulle gå från papper till det digitala var: ”När blir det fel och vilka problem kommer vi att möta?”.

– Men det som har varit fantastiskt är att vi inte haft någon som helst strul eller bekymmer. I alla fall inte som vi har märkt och det har varit väldigt enkelt, säger han.

Tidsbesparande och snabb hantering

Bokföring, fakturahantering och kvittohantering är en skräckblandad förtjusning enligt Fredrik. Det finns så mycket annat som tar hans tid och som han behöver fokusera på.

– Att ha en tjänst där man kan lämna någonting och känna sig trygg med det är för mig ovärderligt. Det är så enkelt att till och med den mest teknikskygge klarar av den hanteringen utan problem, säger han.

En stor del av vårt samarbete som fungerat bra är att VIEW Ledger är väldigt snabba på att ge respons på alla möjliga frågor som vi kan tänkas ha. “Pang! säger det, så har vi fått svar och det är ovärderligt”, avslutar han.

Video thumbnail

VIEW Ledger är väldigt snabba på att ge respons på alla möjliga frågor som vi kan tänkas ha.”

– Tehuset Java