Fortnox

Vi hjälper dig att hålla koll på siffrorna med redovisning i Fortnox affärssystem. Med smart digital bokföring och färre manuella processer får du en enklare arbetsvardag och kan lägga mer tid på kunder, medarbetare och att utveckla verksamheten.

Få ökad kontroll och översikt

Enkelt samarbete i Fortnox affärssystem

Fortnox är ett molnbaserat system med flexibla lösningar för dig som driver enskild firma, småföretag eller medelstort bolag. Systemet har många smidiga funktioner och en hög grad av automatisering som minskar manuellt arbete och förenklar din arbetsvardag.

Vi hjälper dig att sköta hela eller delar av din bokföring i Fortnox affärssystem. Du väljer själv i hur stor eller liten utsträckning du vill ha hjälp, och vilka saker du vill sköta själv. Oavsett vilken lösning du väljer kommer du alltid ha full kontroll på siffror och resultat i realtid.

Smarta funktioner i Fortnox affärssystem

Med Fortnox affärssystem får du tillgång till många effektiva funktioner i ett användarvänligt format. Du når enkelt dina uppdaterade siffror – både på datorn och i mobilen.

 • Automatisk bokföring
 • Bankintegration till Sveriges största banker
 • Digital hantering av kvitton och fakturor
 • Modulbaserat – köp den funktionalitet du behöver
 • Smidig lönehantering

Redovisning i Fortnox är roligt!

Med Fortnox affärssystem och med vår hjälp kan vi nästan lova att redovisningen blir kul. Du kan i alla fall vara säker på att den blir mindre komplicerad. Våra redovisningskonsulter har full koll på bokföring i Fortnox och lång erfarenhet av att förenkla administration, ekonomi och lönehantering för företag av olika storlekar.

Dessutom kan de visa dig alla funktioner i Fortnox affärssystem som hjälper dig att både få bättre kontroll och översikt. Med Fortnox som affärssystem och oss som redovisningsbyrå minskar du tiden du behöver lägga på manuellt arbete och du får mer tid över till att utveckla din verksamhet.

 • Spar tid, men behåll kontroll
 • Få tillgång till specialistkunskap och best practice
 • Flexibla lösningar som du kan skala upp och ner efter behov

Vi hjälper dig med bokföringen i Fortnox

Våra erfarna redovisningskonsulter hjälper dig med den redovisning och ekonomiska rådgivning du behöver, så att du kan ägna dig åt annat. Du väljer själv om du vill ha hjälp med saker som:

 • Löpande bokföring
 • Lönehantering
 • Utläggsredovisning
 • Bokslut och årsredovisning
 • Budget och uppföljning
 • Fakturering
 • Projektredovisning
 • Rapportering
 • Momsredovisning

Därför ska du välja VIEW Group som partner

Helhetslösningar för ekonomi, IT och system

Vill du outsourca redovisningen, lönerna eller IT-funktionen? Vi hjälper dig utifrån din verksamhets behov.

Tillgång till expertis inom ekonomi

Våra konsulter har stor samlad kompetens inom områden som skatt, budgetering, finansiell analys och likviditetsstyrning.

Erfarenhet från din och andra branscher

Vi har framgångsrika kunder i en mängd olika branscher och delar gärna med oss av erfarenheter, råd och best practice.

Tryggt och personligt

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer genom att erbjuda personlig service och skräddarsydd rådgivning.

Är Fortnox affärssystem rätt val för ditt företag?

Det finns många saker att ha i åtanke när man ska välja affärssystem. Vi har kunder i olika storlekar och branscher med olika utmaningar och behov, och har stor erfarenhet av att hjälpa företag att välja rätt system.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt affärssystem för din verksamhet. Hör av dig, så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal med en av våra systemrådgivare där vi går igenom era viktigaste affärsprocesser och vad ni behöver i ett affärssystem.

Våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“VIEW Group hjälpte oss att ta steget i den digitala resan. De hade en jättebra implementationsplan och vi jobbade verkligen tillsammans.”
Cancerfonden
“Med färre manuella processer kan vi hantera helt andra volymer på samma antal personer. Det ger oss möjlighet att fortsätta växa.”
Technogarden
”Vi har samarbetat med VIEW Group under många år. De är professionella, samarbetsvilliga och otroligt personliga i sitt bemötande.”
Keeparo

Integrationer för Fortnox affärssystem

Med smidiga dataflöden och system som pratar med varandra kan du spara mycket tid och minimera risken för misstag. Våra redovisningskonsulter och systemexperter har koll på den uppsjö av integrationer som finns på marknaden och hjälper till att koppla ihop dina andra stödsystem med Fortnox affärssystem.

Med specialanpassade integrationer och stor samlad erfarenhet av Fortnox affärssystem kan vi också sätta upp smarta arbetsprocesser som passar din verksamhet. Resultatet för dig blir snabb, säker och kostnadseffektiv redovisning.

Här kan du läsa mer om integrationer och kopplingar i Fortnox affärssystem.

Kunskap och insikt

Läs de senaste artiklarna

Omvärldsbevakning
Auktorisation som vapen mot ekonomisk brottslighet Läs mer
HållbarhetSkatt och regler
Sverige borde ha högre ambitioner kring hållbarhetsrapportering Läs mer

Vill du ha tips och framtidsspaningar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.