VIEW Ledger och PrimeQ skänker varsin julgåva till Hjärt-Lungfonden

  I år ger vi på VIEW Ledger och PrimeQ en juldonation till Hjärt-Lungfonden för att stödja forskningen som kan ge människor ett längre och friskare liv.

  Hjärt-Lungfonden samlar in och delar ut pengar till vetenskapligt utvald forskning som leder till bättre diagnostik, behandling och vård inom hjärt- kärl- och lungområdet. En del medel går också till forskning som ska ge bättre kunskap om en hälsosammare livsstil.

  ”Ett av VIEW:s värdeord är Care. Vi bryr oss om våra kunder och varandra, men också om världen och samhället vi lever i. Att stötta organisationer som på olika sätt arbetar för att göra världen till en bättre plats är ett konkret sätt att visa att vi bryr oss”, säger Joseph Mogefors, vd VIEW Ledger AB.

  ”Hälsa är en av människans mest värdefulla tillgångar. Vi har valt att ge ett bidrag till Hjärt-Lungfonden för att stötta deras forskning med målet att fler ska leva ett friskare liv”, tillägger Claes Völcker, vd PrimeQ.

  Vem som helst kan drabbas av hjärt- och lungsjukdomar. Över två miljoner människor i Sverige lever idag med en hjärt-kärlsjukdom, och ungefär 1,3 miljoner med en lungsjukdom. Huvuddelen av den oberoende forskningen inom hjärt-, kärl- och lungområdet i Sverige finansieras av Hjärt-Lungfonden.

  Läs mer om forskningen på Hjärt-Lungfondens hemsida, och se hur du kan stötta deras arbete.


  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.