VIEW Group etablerar sig i Helsingfors genom förvärv

  VIEW Group fortsätter sin tillväxt i Finland genom uppköp av Helsingforsbaserade redovisningspartnern Faktucon.

  Sammanslagningen innebär ett starkare erbjudande för både Finlandsbaserade bolag och för bolag med verksamhet i övriga Norden och Storbritannien, där VIEW Group också har verksamhet.

  Vi har ett nordiskt perspektiv och målet är att fortsatt erbjuda kostnadseffektiva och värdeskapande tjänster inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning. Självklart i kombination med digitala lösningar som hjälper företag att effektivisera och få kontroll sin verksamhet, säger John Hugosson, CEO VIEW Group.

  Om VIEW Group

  VIEW Group är en snabbväxande partner inom ekonomi, lön, affärssystem och IT. Bolaget grundades i Norge 2004 och har sitt huvudkontor i Oslo. Idag omsätter VIEW Group cirka 1 miljard SEK och de cirka 800 medarbetarna finns på ett 30-tal kontor i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Indien.

  Om Faktucon

  Faktucon har varit verksamt i Helsingfors i över 30 år och har också kontor i Birkaland. I tjänsteerbjudandet ingår bland annat redovisnings- och lönetjänster tillsammans med expertrådgivning inom till exempelvis skatt.

  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.