Joseph Mogefors avgår som VD för VIEW Groups svenska verksamhet 

  Efter nära nio år som VD avgår Joseph Mogefors som VD för VIEW Group i Sverige.

  – Jag är väldigt stolt över den resa VIEW har gjort i Sverige under min tid som VD. Jag klev in som den förste och ende anställde och idag har VIEW nära 300 väldigt kunniga och engagerade medarbetare. Det ska bli spännande att följa VIEWs vidare väg framåt, säger Joseph Mogefors och fortsätter:

  – Med tre små barn hemma ska jag nu testa på att vara föräldraledig under en tid, något som jag verkligen ser fram emot!

  Under tiden som man söker efter en ersättare till VD-posten kommer VIEW Groups nordiske koncernchef John Hugosson att axla rollen.

  – Vi vill rikta ett stort tack till Joseph för att han har tagit VIEW i Sverige dit vi är idag. När vi nu söker hans efterträdare välkomnar vi hen till ett spännande och nyskapande bolag som fortsatt satsar på stark tillväxt och att ständigt utveckla vårt kunderbjudande, kommenterar John Hugosson.

  Kontakt

  John Hugosson, CEO VIEW Group
  jhu@viewledger.com
  +47 92863916

  Om VIEW Group

  VIEW Group grundades i Norge 2004 och har sitt huvudkontor i Oslo. Idag är VIEW Group en snabbt växande nordisk partner inom Accountech, ekonomi och IT. Över 800 anställda arbetar på ett 30-tal kontor i Norge, Sverige, Finland, England och Indien.

  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.