Jaakko Kaidesoja ny VD för Homeros Oy, ett företag inom VIEW Group 

  VIEW Group, den ledande Accountech-partnern i Norden, har glädjen att tillkännage utnämningen av Jaakko Kaidesoja som ny VD för Homeros Oy.

  – Den här utnämningen inleder ett nytt kapitel i företagets tillväxt och expansion i Finland, och jag ser verkligen fram emot att arbeta med Jaakko och hans team, säger John Hugosson, koncernchef för VIEW Group.

  Jaakko har en masterexamen i ekonomi från Jyväskylä universitet, med fokus på management, redovisning, IT och marknadsföring. Han började sin karriär på oljebolaget Esso och gick senare över till Nokia, där han arbetade som Business Controller och CFO. Under årens lopp har han samlat på sig mångsidig erfarenhet från ledande roller inom både ekonomi och andra områden. Innan han började på Homeros Oy byggde han framgångsrikt upp och ledde en M&A-organisation på Greenstep.

  Utöka både tjänsteportfölj och regional närvaro

  På frågan om hur han ser på framtiden för Homeros som en del av VIEW Group svarar Jaako Kaidesola:

  – Jag är mycket glad över möjligheten att utveckla Homeros till en starkare aktör inom VIEW Group.

  Han fortsätter:

  – Marknaden för ekonomitjänster är mycket konkurrensutsatt, men med ett väl beprövat erbjudande för vår befintliga kundbas är vi nu redo att utöka både vår tjänsteportfölj och vår regionala närvaro. Under årens lopp har Homeros Oy investerat i kundnöjdhet och systemkompetens. Företaget har uppnått ett starkt fäste på marknaderna i Birkaland och södra Österbotten genom att leverera automatiserade och högkvalitativa ekonomilösningar, och vi ser fram emot att utvidga våra erbjudanden till fler regioner.

  Om Homeros Oy

  Homeros Oy är en auktoriserad redovisningsbyrå som grundades 2008 som ett familjeföretag. Över 100 experter inom ekonomi servar en bredd av kunder i Birkaland, södra Österbotten och Kuopio. I slutet av 2021 förvärvades Homeros Oy av VIEW Group och kommer att byta namn till VIEW Group senare i år.

  Om VIEW Group

  VIEW Group grundades i Norge 2004 och har sitt huvudkontor i Oslo. Idag är VIEW Group en snabbt växande nordisk partner inom Accountech, ekonomi och IT. Över 700 anställda arbetar på ett 30-tal kontor i Norge, Sverige, Finland och Indien.

  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.