Coronaviruset: Våra leveranser består till dig som kund

  Behovet av information och åtgärder relaterade till coronaviruset har ökat markant på några dagar. På VIEW Ledger följer vi rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och följer utvecklingen noga. Det innebär att våra anställda har möjlighet att jobba hemifrån, inte går på fysiska möten och att alla möten hålls digitalt.

  Vi hoppas att du också vidtar nödvändiga åtgärder för att minska spridningen och be om förståelse för att överenskomna möten kommer att genomföras med hjälp av teknik och inte på en fysisk mötesplats.

  Som ett teknikdrivet företag är vi i full drift framöver och vi kommer att utföra våra uppgifter enligt överenskommelse. Vi har bra lösningar som säkerställer att våra anställda kan arbeta för dig var de än är.

  Våra kunder använder ett av Sveriges två ledande ERP-system: Xledger och Fortnox. Båda dessa är moderna, fjärrstyrda SaaS-lösningar. Status för båda är att de har infört samma policy som oss och att de har kontroll över den dagliga verksamheten.

  Dina uppgifter är säkra och tillgängligheten för tjänsterna riskerar inte att påverkas som situationen är nu.

  Våra anställda är tillgängliga som tidigare och vi utför våra uppgifter som planerat. Vi har både kapacitet och möjlighet att hjälpa till med ytterligare uppgifter om detta är nödvändigt eller önskvärt i framtiden.

  Som leverantör av redovisnings- och ekonomitjänster är vi engagerade i dig och ditt företag. Det är viktigt för oss att du vet om att vi kan kontaktas om du behöver hjälp med att utföra uppgifter som du eller dina anställda inte kan utföra. Om till exempel din likviditet utmanas kan det finnas lösningar som hjälper till under detta tryck. Kontakta oss gärna om du känner dig osäker eller behöver hjälp.

  Med vänlig hälsning Joseph Mogefors, VD VIEW Ledger AB.

  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.