VIEW Expense lanseras i Norden

  I samarbete med Findity lanserar VIEW Ledger nu en ny lösning för rese- och utläggshantering i Norge och Sverige. VIEW Expense förenklar och automatiserar hanteringen av utlägg och reseräkningar för våra kunder.

  Vi letar ständigt efter nya sätt att göra våra kunder ännu mer nöjda. Med Findity-plattformen kan vi erbjuda en digital lösning med nyckelfunktioner som automatisk bokning, körjournal, integration mot ekonomisystemet, företagskortsintegration och mycket mer. Detta gör att processerna kring rese- och utläggshantering går snabbt och är enkelt, för både små och stora företag.

  Stian Brandvold, COO, VIEW Ledger.

  Målet är att avsevärt minska den tid som det tar för företag och anställda att hantera utlägg. Detta sker genom att alla kvitton och utlägg snabbt analyseras och registreras i appen och behovet av att välja kategori, datum, belopp, moms, valuta etcetra elimineras. Resultatet blir mindre manuellt hanterande och minskad risk för felkällor.

  VIEW Expense möjliggör för kunder att hantera alla rese- och utläggsräkningar i en och samma app, för flera bolag samtidigt. Detta innebär att lösningen passar både små företag och stora koncerner.

  Vi är stolta över att samarbeta med VIEW Ledger och ser fram emot att lansera VIEW Expense tillsammans i Norden. Genom detta partnerskap hjälper vi kunderna att automatisera sina utlägg och administrativa uppgifter.

  Patrick Olsson, CEO, Findity.

  Läs mer om VIEW Expense som lösning här.

  Om VIEW Ledger

  VIEW Ledger, grundat 2004, är en ledande leverantör av systemlösningar, redovisning, ekonomi- och IT-tjänster i molnet. VIEW Ledger har för närvarande 300 entusiastiska medarbetare på elva kontor i Norge och Sverige.

  For mer information, vänligen kontakta:
  Stian Brandvold, CCO, VIEW Ledger AS,
  +47 90621743, sbr@viewledger.com

  Om Findity AB

  Finditys plattform för rese- och utläggshantering hjälper partner att optimera sina kunders processer. Automation och digitalisering står i centrum och leder till mindre huvudvärk genom att minska tid och administrativa kostnader.

  Patrick Olsson, CEO, Findity AB,
  +46 (0) 73 500 47 91, patrick.olsson@findity.com

  Vill du ha tips och framtidsspaningar?

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.