Jobba hos VIEW Group

Utvecklas tillsammans med oss!

Vi växer så att det knakar!

Vi på VIEW Group brinner för att hjälpa olika slags företag med smarta lösningar för ekonomin. Hos oss får du över 700 kollegor inom olika expertisområden på ett 30-tal kontor runt om i Norden.

Det senaste åren har vi växt med flera hundra procent. Två år i rad har vi också vunnit pris som Årets tillväxtbyråNu letar vi efter dig som vill vara med på resan framåt.

Läs mer om att jobba hos oss

Häng med på resan!

Vi söker nu bland annat en senior redovisningskonsult till vårt trevliga Kalmarkontor. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter, som att ansvara för rådgivningsprocessen för våra kunder, hantera skattefrågor och ha kundansvar.

Vi söker också en teamledare inom lön till Västervikskontoret. Är du en erfaren löneadministratör som brinner för utveckling av medarbetare? Trivs du dessutom i en miljö som präglas av glädje och stark gemenskap? Då vill vi gärna höra från dig!

Härlig stämning och hjälpsamma kollegor

Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Hos oss bidrar vi alla till en inkluderande kultur där vi hjälper varandra och delar med oss av vår kunskap. Här berättar några av kollegorna vad som gör att de trivs på jobbet, och varför du borde bli en del av gänget!

Video thumbnail

“Jag kände mig direkt hemma när jag började på VIEW Group.”

När Elisabet Larsson tog examen från Örebro universitet förra året flyttade hon till Stockholm och började hos oss på VIEW Ledger. Här jobbar hon med flera olika områden inom redovisning – allt från bokföring och bokslut till rapporteringar till kunder om deras ekonomiska ställning och resultat.

Hur var det att flytta till Stockholm och börja jobba hos oss?

Det var spännande och förväntansfullt! Jag kände mig hemma direkt när jag började jobba på VIEW. Under tiden som har gått sedan dess har jag blivit mer självständig och fått ett större ansvar över mina uppgifter.

Vad är det bästa med att jobba på VIEW Group?

Det roliga med mitt jobb är att alla delar tillsammans ger mig en bra förståelse för hur ekonomin i ett företag fungerar. Det jag uppskattar särskilt med VIEW är också det professionella men samtidigt lättsamma och opretentiösa arbetsklimatet – en härlig stämning som jag trivs väldigt bra i.

Om VIEW GROUP

Smartare lösningar för företagets ekonomi

Våra erfarna konsulter hjälper dig med effektiva system, lönehantering, redovisning eller hela ekonomin. Vi brinner för att stötta företag att utvecklas!

Redovisning

Överlåt delar av redovisningen eller hela ekonomin till oss – vi är flexibla!

Läs mer om redovisning

System

Smart systemstöd ger dig full kontroll över företagets ekonomi i realtid.

Läs mer om system

Lön

Outsourca lönerna – minska kostnader och beroende av nyckelpersoner.

Läs mer om lön