IT365

Din IT-avdelning

Vårt koncept

Många små och mellanstora bolag har begränsat med tid att hantera sin IT-miljö. Med IT365 fungerar vi som er IT-avdelning där vi hjälper ert företag att utvecklas samt ser till att den dagliga IT-driften fungerar.

Med IT365 paketerar vi ett antal tjänster utifrån era behov med moln-, server-, nätverk- och säkerhetstjänster. Syftet är att du som företagare kan fokusera på er kärnverksamhet.

Trygghet

I IT365 är tillgänglighet med hög säkerhet grunden till en fungerade IT-miljö. Tillgång till VIEW Groups datacenter och tekniska plattformar tillsammans med eventuella molntjänster skapar en IT-miljö som har hög tillgänglighet, på det läggs säkerhetstjänster som ett skyddande skal.

IT-ansvarig

En utmaning med att vara IT-ansvarig är att ni förväntas kunna allt som rör IT. Beställarkompetens, kunskap inom teknik, omvärldsbevakning och gärna vara expert på både system, applikationer och hårdvara. Det är en svår eller omöjlig kombination. I konceptet IT365 så kallar vi det för ”Din IT-Avdelning” för att det oftast inte handlar om en person, snarare en kombination av kunskap i en funktion, där även rådgivning, innovation och omvärldsbevakning ingår.

IT-365 består, utöver kompetens och samordning, av ett antal tjänster anpassade utifrån era specifika behov.

Vad vi kan hjälpa till med

Servicedesk/slutanvändarsupport

En viktig del i vårt basupplägg är att den grundläggande supporten fungerar. Vi tar hand om de problem som dina användare kan stöta på. I tjänsten ingår:

  • Användarsupport
  • Eskalering till tredjepartsleverantörer, applikationsägare.
  • Ärendehantering. användarvänligt, egenutvecklat ärendehanteringssystem
  • Kompetenta tekniker, inte bara en ärendemottagning!
Vill du veta mer, läs om vår tjänst Servicedesk

Arbetsplats som tjänst

Dagens arbetsliv ställer höga krav på tillgänglighet, effektivitet och mobilitet. Med arbetsplats som tjänst får ni en modern och komplett arbetsplats som ökar er produktivitet och flexibilitet.

Vi paketerar hårdvara, mjukvara, abonnemang, installation, förvaltning, supporttjänster och finansiering till en månadsprenumeration. Finansiering av arbetsplats som tjänst är inte obligatoriskt men det underlättar budgetering, frigår likvida medel och du får med jämna intervaller (36-48 mån) din hårdvara utbytt mot ny utan extra kostnad.

Vill du veta mer, läs om vår tjänst Arbetsplats som tjänst

Hjälp på plats

Många mindre företag har inte dedikerad IT-personal och förlitar sig på att teknikkunniga medarbetare löser deras IT-problem. Handen på hjärtat – är det verkligen rätt att ekonomichefen ska fixa med servern, låsa upp konton eller installera nya datorer? Är det inte bättre att någon med kunskap och erfarenhet löser era problem både snabbare och med bättre resultat?

Läs mer om vår tjänst Hjälp på plats

Serverdrift

Tjänsten Serverdrift syftar till att VIEW Group ska tillhandahålla servrar och säkerställa att du som kund alltid har väl fungerande servrar anpassade för ditt verkliga kapacitetsbehov. Du som kund ska inte behöva engagera dig i det dagliga arbete som krävs för att tillhandahålla tjänsten.

Läs mer om serverdrift för IT365

Kontakta vår expert

Vill du veta mer om IT365?

Vi pratar gärna mer om just ditt företags behov och förutsättningar och hur vi kan hjälpa dig. Ring, mejla eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.

Andreas Ekman

Tjänsteansvarig

08-120 404 60