Skuggupphandling

Skuggoffert gällande IT-infrastruktur

Vill du ha en referens gällande din pågående eller kommande upphandling av IT-drift?

Vi hjälper dig med skuggupphandlingar/-offerter inom områden som IT-infrastruktur, serverdrift, nätverksutrustning, molntjänster och licenser.

Ska du förhandla med leverantörer kan det vara bra att känna till aktuella prisnivåer och upplägg. Med vår tjänst betalar du som kund för den tid det tar att göra upphandlingen. Vi levererar en objektiv offert som kan användas som kontrolloffert eller förhandlingsunderlag inför en kommande upphandling.

Vi utför skuggupphandling/offert inom följande områden:

  • IT-infrastruktur, applikation, serverdrift.
  • Hårdvara/mjukvara t.ex. servrar, datorer, nätverksutrustning, SAN.
  • Licenser – t.ex. Microsoft, Microsoft SPLA, VMware, VMware VSPP.
  • Molntjänster

Våra erfarna konsulter går igenom hela er IT-miljö och kartlägger den. Arbetet genomförs i nära samarbete med bolagets egna resurser och resultatet presenterar vi som en ”skarp” offert, så som du kan förvänta dig av din IT-leverantör. Hur du väljer att använda underlaget är upp till dig, vi tar en fast förutbestämd avgift för vårt arbete.

Tillfällen då en skuggupphandling/offert är aktuell

  • När du redan har en leverantör som du är nöjd med men vill ”trycktesta” priser och upplägg.
  • Om du behöver uppskatta prisnivåer inför kommande budgetarbete.
  • När du vill kontrollera om/att ditt upphandlingsunderlag håller måttet.

Fördelar med att jobba med VIEW Group

Säkert

Med våra avancerade säkerhetsprotokoll och kontinuerliga övervakningssystem garanterar vi att din data och IT-infrastruktur skyddas mot externa hot och cyberattacker.

Flexibelt

Oavsett om det gäller skalning av resurser upp eller ned, integration av nya teknologier eller anpassning till nya marknadsförhållanden, finns vi här för tillväxt och förändring.

Kundanpassat

Genom att arbeta nära dig kan vi utforma och implementera IT-lösningar som inte bara uppfyller dina nuvarande behov utan också främjar din framtida framgång.

Innovativt

Samarbetar du med oss får du tillgång till banbrytande teknologier och strategier som kan transformera ditt sätt att göra affärer och skapa nya möjligheter för tillväxt och effektivitet.

Kontakta vår expert

Vill du veta mer om IT-ansvarig som tjänst?

Vi pratar gärna mer om just ditt företags behov och förutsättningar och hur vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Ring, mejla eller fyll i formuläret lite längre ner, så hör vi av oss.

Jörgen Svensson

Tjänsteansvarig IT

+46 70 300 06 81